Actiedag 2023

Wat een gezelligheid, die zaterdag de 17e juni op De Kleine Weide in Renswoude. Wat een verscheidenheid aan kraampjes. Van haarknipjes tot werkkleding en van bossen chrysanten tot Namibische biltong. Ook werd er genoten van een prachtige hap- en trapfietstocht. Daarnaast was er voldoende te eten en te drinken: koffie met gebak, broodjes hamburger en ga zo maar door.

Er was een gezellige drukte. Steeds waren er wel mensen die kwamen kijken, kopen en … praten; jah, dat is eigenlijk het belangrijkste: praten over het werk dat er in Namibië, in de sloppenwijk van Gobabis mag gebeuren. Hier worden mensen warm van.

Het mooiste was natuurlijk dat Jac-Louis en Gijsbertha met hun drie kinderen Adam, Zoë en Jeremiah er ook waren. Ze hebben veel oude vrienden kunnen spreken, maar ook nieuwe vrienden kunnen maken. Nieuwe contacten zijn gelegd.

Dankbaar mogen we zijn voor het goede verloop van deze dag. En dankbaar voor de mooie opbrengst! We willen alle bezoekers hartelijk bedanken. Ook de standhouders onze hartelijke dank voor hun bijdrage. Ook de volgende ondernemers willen we hartelijk bedanken voor hun sponsoring: de Coop, Renswoude, de Plus, Ederveen, De Kleine Weide, Renswoude en de heer T. Veldhuizen, Renswoude en River Flower, Zaltbommel.

Als laatste willen we God danken voor deze zeer geslaagde actiedag. Aan Hem alle eer!