Familie Schouten

Pieter en Corina Schouten zijn 20 juli 2023 in Gobabis aangekomen om als nieuwe veldwerkers aan de slag te gaan ten behoeve van Light for the Children. Zij gaan samen met een mede-investeerder een boerderij kopen dichtbij Gobabis. Daar willen ze werkgelegenheid bieden aan jongeren, die om wat voor reden dan ook buiten het schoolsysteem vallen en vaak in de criminaliteit belanden. De activiteiten die worden ondernomen zullen de gemeenschap van Light for the Children voor een groot deel zelfvoorzienend maken en zullen inkomsten genereren waardoor er minder afhankelijkheid ontstaat van donaties.
Het project heeft de naam ‘Lech Acharai’ (Kom, volg Mij) gekregen.
Meer informatie is te vinden op hun website Lech Acharai.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Familie Schouten

Pieter en Corina houden u op de hoogte van hun leven en werk in Namibië via nieuwsbrieven. Via de link op deze pagina kunt u zich hiervoor aanmelden.
Ook is het mogelijk hun Whatsappberichten te ontvangen. Het is een gesloten app-groep waar alleen berichten en foto’s op worden gedeeld, zonder dat u erop kunt reageren (alleen via smiley’s). Via deze link kunt u zich hiervoor aanmelden.

Gebed en financiële ondersteuning

We willen u vragen voor Pieter en Corina te bidden. Ze doen hun werk in afhankelijkheid van de Heere en hebben dagelijks Zijn leiding nodig; ons gebed is daarom onmisbaar.

Doneer

Geef hier een donatie voor Familie Schouten

Pieter en Corina zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van giften. Ondersteunt u hen ook? Op de doneerpagina treft u de diverse mogelijkheden van doneren aan.
Mede namens Pieter en Corina onze hartelijke dank voor uw ondersteuning in welke vorm dan ook!

Plannen
In eerste instantie zal worden gestart met drie projecten:
1. Groenten verbouwen.
2. Kaas en yoghurt maken.
3. Gastenverblijven bouwen.

De jongeren zullen bij bovengenoemde activiteiten praktische vaardigheden leren. Hierbij is de diepste drijfveer om hen in de eerste plaats te laten zien dat het gaat in het leven om God lief te hebben en daarnaast zelf dienstbaar te zijn! Lech Acharai zal voor de jongeren een veilige haven zijn waarin ze ruimte hebben om te leren, te vallen en weer op te staan; een plaats waar ze elkaar willen zien door de ogen van de Heere Jezus, hoop hebben voor de toekomst en liefde uitdragen naar elkaar en de gemeenschap.

Financiële verantwoording

Via deze link komt u bij het jaarverslag 2023 (inclusief jaarrekening) van onze TFC.