Familie Van Rooyen

Jac-Louis & Gijsbertha van Rooyen-Schouten zijn onze eerste veldwerkers die sinds oktober 2016 samen werkzaam zijn in Gobabis. Zij hebben twee geadopteerde kinderen, Adam en Zoë. Hun derde kindje, Jeremiah, is een pleegkindje (geboren 15 november 2022) waarvoor een adoptieprocedure is gestart (maart 2023). Vanaf 2012 is Gijsbertha al actief in Gobabis en in 2013 vestigde zij zich definitief in Namibië en had ze de zorg over een aantal sponsorkinderen.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Familie Van Rooyen

Werkzaamheden

Hun belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

  • De dagelijkse zorg voor de kinderen in het Lighthouse;
  • Het uitvoeren van taken voor de Namibische stichting waaronder het mede leiding geven aan het schoolteam;
  • Begeleiding geven aan (aanstaande) moeders die via het babyluik voor hun kindje en in de meeste gevallen ook voor hunzelf om hulp hebben gevraagd;
  • Begeleiding geven aan de mentoren die de zorg hebben over de sponsorkinderen.
  • Het bezoeken van kinderen en gezinnen in de sloppenwijk;
  • Kinderen bezoeken in het ziekenhuis;
  • Ondersteuning bieden in schrijnende thuissituaties.

Zie voor een uitgebreider verslag van hun ervaringen de pagina Ontstaan onder Stichting

U kunt op de hoogte blijven van het werk van Jac-Louis en Gijsbertha door u aan te melden voor hun nieuwsbrieven. Dat kan via de link op deze pagina.

Doneer

Geef hier een donatie voor Familie Van Rooyen

Ook is het mogelijk hun Whatsappberichten te ontvangen. Het is een gesloten app-groep waar alleen berichten en foto’s op worden gedeeld, zonder dat u erop kunt reageren (alleen via smiley’s). Via deze link kunt u zich hiervoor aanmelden.

Gebed en financiële ondersteuning

We willen u vragen voor Jac-Louis & Gijsbertha en hun kinderen te bidden. Ze doen hun werk in afhankelijkheid van de Heere en hebben dagelijks Zijn leiding nodig; ons gebed is daarom onmisbaar.

Jac-Louis en Gijsbertha zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van giften. Ondersteunt u hen ook? Op de doneerpagina treft u de diverse mogelijkheden van doneren aan.

Financiële verantwoording

Via deze link komt u bij de jaarrekening 2023 van de TFC van Gijsbertha en Jac-Louis. Deze jaarrekening is tevens de jaarrekening van de stichting.