Schoolkeuken

Verbouwing schoolkeuken

Hoewel de financiële positie van de Namibische stichting niet gunstig is, weerhoudt dit het bestuur er niet van plannen te maken voor een noodzakelijke verbouwing van de keuken. De bestaande keuken die inmiddels al weer acht jaar in gebruik is, wordt te klein. (Eerder werd nog op het vuur buiten de school het eten bereid.)
Het aantal maaltijden dat dagelijks wordt bereid neemt steeds meer toe; juist nu in deze coronatijd. Het belang van de maaltijden voor de kinderen wordt ook steeds meer zichtbaar; we zien de honger toenemen.
Het is door deze toename van werk in de keuken voor het personeel geen doen meer. Opslag en werkruimte is een probleem. De keuken moet verbouwd worden zodat het praktischer is en er meer mensen aangesteld kunnen worden om het eten voor te bereiden.
Vandaar het besluit van het bestuur om te gaan verbouwen, hoewel er geen geld is. Maar hopend en biddend en gelovend worden de plannen in Gods handen gelegd. Hij zal zorgen! Hij zal zorgen zoals Hij tot nu toe heeft gedaan!

De begrote kosten van de verbouwing bedraagt € 2100,=